dinsdag 3 juli 2007

Presentatie rapnummers ‘Bolletjes Estafette in Nederland’ in Paramaribo


Internationaal hiphop-project

PARAMARIBO - Op vrijdag 6 juli organiseren Fawaka Creations en Zus en Zo een speciale Open Mic avond in Paramaribo, waarbij rapnummers van de Bolletjes Estafette in Nederland officieel gepresenteerd worden.

Een maand lang volgden de Surinaamse rappers Orfeo Plet, Wendell Gefferie en Michael Hunsel beter bekend als respectievelijk Ori, Tatoo en Hunsje, een rap masterclass in Nederland en traden ze op met Antilliaanse en Nederlandse rappers.

Dit inmiddels intenationaal uitgegroeide hiphop-project rondom het thema ‘drugs en bolletjes slikken’, werd eerder gehouden in Suriname en Curaçao en is opgezet door Nina Jurna en Manu Hartsuyker. In Nederland hebben Ori, Hunsje en Tatoo na een intensieve masterclass, opgetreden op verschillende podia en festivals waaronder het Roots Open Air Festival, de Melkweg en Bitterzoet.

In een van de grootste Nederlandse studio’s SAE werden verschillende nummers opgenomen waarvan een aantal aanstaande vrijdag voor het eerst in Suriname gepresenteerd worden. Daarnaast wordt er een slideshow vertoond over de Nederlandse masterclass en de optredens en zijn videoclips en filmopnames te zien. De avond wordt gepresenteerd door MC Peter Waterberg en DJ Mario is verantwoordelijk voor de muziek. Na de optredens van de rappers van de Bolletjes Estafette is de microphone open voor ander hiphop, spoken word en r&b talent.

Datum: Vrijdag 6 juli
Lokatie: Zus & Zo te Paramaribo
Aanvang: 20:00
Entree: free

Voor meer informatie:
Fawaka Creations
Tel: 00-597-474068
Google